...NOT

Det blev sängen. Har haft många alternativ på sängkamrat men jag valde förstås LAZY.
Jens vänner är underbara, verkligen genom goa killar.

Nu ska jag titta på någon trevlig film!

SOV GOTT

Ska jag??

UTGÅNG el INTE ? ? ?

Livet är hårt



STANNA HEMMA? UTGÅNG?


HA DE FETTTTTT

Härlig lördag

Efter våran mysfrukost imorse åkte jag till Kronprinsen för en fika med Malin. Jättemysigt, vi har inte setts på superlänge. Sedan bar det av till träningen, lite styrka blev det idag.

Nu sitter jag i soffan och ska snart hoppa in i duschen. Kanske kan bli utgång?!?! Någon som är PÅ?? Hör av er!


Just nu sitter jag och Nyrre och diskuterar allsvenska finalen imorgon!
Vad tror ni? GÖTEBORG eller AIK?!?!?!

Hoppas alla får en trevlig kväll!

Kärlek!






God morgon!

Hela familjen har legat och myst i sängen nu på morgonen, underbart!

Nu bär det av mot UNGERSKA BAGERIET!

Tatueringar

Min sambo har tre tatueringar. Alla är jättefina och jag gillar dem verkligen. Nu kommer tatuering nummer 4 om 17 dagar. Vad säger jag inte, men jag tror den kommer passa perfekt till de andra!


Jag måste väl ta ditt efternamn när vi gifter oss. Det är så jobbigt att sudda ut "INK"!


Det var som jag trodde...




Stan





Oversize tröja: VILA
Ormskinnsleggings: VILA
Stövlar: SCORETT


ICE ALERT

De var det de stod på displayen i bilen imorse. 3 grader, det är kallt. Var snäll och körde Jens till jobbet idag. Han ska till Ljungby direkt efter jobb och titta på hockey, LEKSAND så klart.

Jag ska idag:

Träffa Elin
Träffa Camilla
Hjälpa Sebastien
Träna
Åkte i väg til skogen med LAZY


Fullt upp!
Dags att sätta igång!

ROSA BANDET

Jättefiin gala tv3. Bra jobbat, verkligen.
och
TACK PERCY, 1 000 000:- inte illa må jag säga!

Jag blir så glad när jag ser att människor bryr sig. Om det nu hade varit ett annorlunda svar jag fick för två veckor sedan hade jag efter idag kännt mig trygg. Duktiga läkare, pengar till forskning och många fina förebilder!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Min älskade Malin har varit och hälsat på idag. Vi drack lite kaffe och snackade om allt mellan himmel och jord, älskar dej!

Nu ska jag mysa upp mig i min sambos famn.


Gamla bilder

6 år sedan!

 

 

 

 


Köttfärslimpa

Jag kan börja med att säga att jag överlevde  bussfärden. Det dröjer innan jag gör det igen, men någon gång kanske. Jobbet gick bra, var precis att man överlevde städningen av lagret men nu är där fint. Hoppas alla kan hjälpas åt att hålla det så!

Efter jobb åkte Tess med hem och jag fick lite filmer av henne. Så nu har jag att göra. Tog en film som Jens kommer att tycka om och 8 filmer som jag kommer att gilla, rättvist va?

Hann även med ett besök i källarn, foundation, puder och 2 olika mascaror för 200:- PERFEKT!

Till middag idag blev det...ja, köttfärslimpa. Så jävla gott, helt underbart. Nu ska Jens hjälpa mig med mitt hår, får se hur detta slutar!

SOV GOTT!

Buss! Inte ok!

Nu sitter jag på bussen på väg till jobb! Min sambo har fått med sig min bilnyckel till jobb, så de var bara att va sig ner till bussen. Jag hatar att åka buss, sura busschaufförer, äckliga människor som sitter bredvid mig och man blir jättevarm! Hoppas på en bra dag på jobb iallefall!

Då var det dags...

Idag ska det skrivas papper så att hunden blir vår. HÄRLIGT.Och tack till Eva som lämnade kommentar. Vi är helt med det klara att det bara är torrfoder som gäller, men många andra förstår det inte.

Har inte träffat mina vänner på länge. Inte pratat direkt mycket med dem heller. Känns nästan som vi är osmans, ingen kul känsla. Men det tror jag inte att vi är! Eller??

Nu ska jag ta tag i städningen, sen kanske det blir massage av Sandra!



Tjipp och
Haj

Regn...

...Kan faktiskt vara mysigt. Idag har jag inga tider att passa. Jag hade behövt städa men det vet jag att det har jag tid med en alla andra dagar. Så nu kan jag krypa upp i soffan och halv slummra till en film. I LIKE!

Jag har hittat min nya favvo kanal. SF-kanalen, ÄLSKAR!
Det går filmer som:
VINGAR AV GLAS
VINTER VIKEN
SÄLLSKAPSRESAN/OR
ÄNGLAGÅRD
EMIL I LÖNNEBERGA
M FL.



Kan man annat än älska, jag längtar efter att se vad det är för film som går på kanalen när jag kommer hem.

Denna veckan har vi läger på jobb så vi kommer ifrån jobb tidigt. Så det blir massa träning och mys med vänner och Jens denna veckan.





Rusk!

Igår när vi kom hem började våran hund att få ryckningar. Först i öron, sen nacke och sedan i mungipor och tassar. Hon bara låg på golvet och vi fick abolut ingen kontakt med henne. Hon bara låg och stirrade rak fram. Innan dess vid halv 6 tiden spydde hon upp all mat. Så för hennes eget bästa blir det bara hund mat. Många kanske tycker det är tråkigt och fjantigt. Men det är inte vi som uppfostratt henne det första året av sitt liv. Hon är inte van vid "vanlig" mat och massa stimm. Skälet till att hon betedde sig såhär var stress. Hon har inte varit ensam en ända sekund denna helgen. Hundar, männsikor, katter och massa god mat. Men det är bara att vänja henne, men vi ska ta i lite lagon potioner.

Nu är hon piggare, hon reagerar och följer med runt i lägenheten som hon brukar. Hon äter, kissar och bajsar. Inte lika "busig" men hon har lite sömn att ta igen.


Tänk när du får tillbaka all denna pälsen igen...


Hemskaste kvällen ever...

Fy fan. Jag var så jävla rädd, man märkte att något var fel. Jacob och Sandra, jag kan verkligen förstå hur ni känner! Man har fått så himla mycket känslor som man inte trodde. Idag verkar hon må bättre, gick bra att gå ut och gå.

Men nu ska man till jobb och lämna henne. NICHT kul!

Jaja, skriver mer sen!!!


SMÅLAND IS THE SHIT....(NOT)

Jag älskar Småland, samtidigt som jag hatar det. Jag älskar lugnet och att man inte behöver stressa med någonting. Man kan bara va. Samtidigt hatar jag att om man ska handla något på ICA måste man planera i en vecka innan för dom stänger klockan 1. Jag hatar allt skitsnck, jag är bra på det också, absolut, men jag kan erkänna när jag har fel.

ALLTSÅ: Jag ÄLSKAR småland, men jag HATAR det. Så de så...

Vi kom hem i fredagskväll. Då serverasdes en av Jens favvorätter, KEBAB I SÅS MED POMMES. Man måste uppleva detta. Vi satt och snackade skit hela kvällen innan det blev dags för sängen.

Lördag
Steg upp vid 9 tiden, direkt får jag ett sms från Therese, passar klockan 10? Och det gjorde de. Vi hann träffas jättesnabbt som jag skrev i förra inlägget. Sedan åkte jag och Jens till hans föräldrar, lite lunch serverades där. Vi satt också bara och snackade efter som vädret har verkligen varit HÖÖÖST. Sedan bar det av hem till mamma och pappa och vi hjälpte till med det sista i Christians rum. Ny soffa, ny säng, ny gardin och ny lampa. Vi hjälpte till med..........LAMPAN.
Jag är mycket MYCKET glad att jag inte var hemma när det andra skulle monteras ihop. Soffan gick inte igenom valvet vi har till övervångingen så pappa fick såga upp allting. Under tiden gick 4 sågblad av, pappa Peter var alltså inte glad. Eftersom min pappa är byggnadsarbetare och kan de där med att bygga så tittar han inte på ritningen utan bygger själv som han känner, det blir alltid jättebra, men pappa hinner alltid bli arg också.
Nu är lillebrors rum jättefiiiiiiiint. Det går i SVART/ORANGE och lite VITT, älskar det!
På kvällen åt vi LIMEKYCKLING, så jävla gott. Jag ska laga detta till er mina vänner. Sedan satt hela familjen och tittade på PATRIK 1,5, verkligen en FIIN film.

Söndag
Ätit nybakdade bullar, varit ute med hunden(not), pappa har varit ute med hunden och nu sitter vi i soffan och myser. Idag ska vi packa iordning, klippa klorna på LAZY och träffa vild djuren Ammy och Arvid. Sedan bär det av ner till Malmö igen. Jobbet väntar imorgon, du och ja Therese vi fixar allt!


LAZYS kompis, min familjs hund LEXUS. LITE olika storlekar...

eller....???



Nu ska jag hänga tvätt!


Kan det inte regna lite

Vaknade klockan 8 då regnade. Gick utanför dörren klockan 10, då regnade det. Skulle från bilen in igen, regnade. Skulle ut med hundarna, ja det regnade fortfarande. Nu tycker jag att det räcker.

Jag har träffat Therese idag. Jättekul, inte så jättemycket prat men det får de bli nästa gång. Har saknat dej jättemycket!

Snart ska jag och Jens åka till hans föräldrar och äta lunch, mysigt. Hoppas på gryta, världens godaste gryta gör dom.

Lägger in lite bilder sen.

The Little Gym

Hoppas vi får lika kul idag...



ÄLSKADE SMÅ LUSTIGKURRAR!!!


Hälften klart

Nu är hälften av alla grejor klara. Jag har handlat hundmat, ätit lunch och jag har packat. Nu är bara halva jobbdagen klar och jag har bara promenad med hunden kvar och banken.


GRATTIS TILL MALIN SOM IDAG BLEV KLAR MAKE UP ARTIST!!! ÄR SÅÅ STOLT ÖVER DEJ GUMMAN. DU ÄR BÄST BÄST BÄST!
ÄLSKAR DEJ

Stress på HÖG nivå

Dagen är och kommer att bli stressig. Jag ska packa, till banken, handla hundmat, packa in bilen och jobba en hel dag!
 SPÄNNANDE......NOOOOOOOT!


Älskar...

...INLÅST på TV4. Helt underbart program, skit i vad ni andra tycker!




Mycket har hänt!

Som många säkert förstod gick jag och väntade på besked om jag hade bröstcancer eller inte. Ett besked som kunde förändra ganske mycket. Det sköna är att jag inte hade det. Jag har en knöl i bröstet som man ev. behöver ta bort ändå, men inget akut. Helt jävla underbart. Tack till alla som stöttade mig den svarta veckan, ni är bäst!

Sen har jag hunnit vara på MASKERAD hos Emma och Jesper, mycket trevlig fest.



Hoppas alla andra har haft det bra. Nu blir det mer uppdateringar, LOVAR!

Känns bra nu...

Jag är verkligen två delad. Ena stunden känner jag, NEJ det är inget och nästa, men tänk om...Måste sluta med det nu.

Då har man jobbat tre timmar, har bara 7 ½ timma kvar, sedan blir det dansaerobic och sen hem till god mat som min underbara sambo lagat.


Tänk när du var så här liten din lilla plutt. Nu är du två år, TVÅ ÅR! Tiden bara springer iväg!
Älskar dej!


Aj, aj, aj!

Då var provet taget, det gjorde så jävla ont att jag ville slå läkaren. Men nu är det gjort och jag får vänta tills fredag innan jag får svar.

Helgen har varit ok, gårdagen tillbringades i Oxie med Sandra och Jacob. Alltid lika kul att vara med er!
Lördagen tillbringades i först i stan och sedan hemma med Camilla och Patrik. Camillia har världens finaste bebismage nu, älskar den.

Efter att dom gått hem och Jens åkt in tilll stan för lite fest så stannade jag hemma eftersom våran hund började att spy. Men efter att jag pratat med Jacob och han sa att jag verkligen inte skulle sitta hemma. Så jag gick 50 minuter till ett ställe som låg 5 minuter bort bara för att jocob inte kan förklara en vägbeskrivning.

Så vid halv tre var jag och Jens hemma igen och somnade mycket gott.

SNART ÄR DET DECEMBER OCH DÅ SKA JAG OCH MAMMA MYSA I STOCKHOLM!


Mysigt värre...

Igår efter jobb kom Malin och Malin hit. Det blev såklart IDOL, chips och massa skitsnack. Tanken var att jag och Malin N skulle ut men vi var inte så jättepepp. Så det blev sängen efter några glas vin. Men vi hade trevligt ändå!
ÄLSKAR ER!

Nu ska jag göra lite frukost till mig och min Jens. Sedan blir det lite städning och stan tillsammans med Sandra och Jacob, mysigt. Kanske en fika kan hinnas med också?!


God Morgon!

Min lille loppa är dålig i magen. Så ikväll blir det torsk och ris till henne.
Jag ska köra till jobb alldeles snart. Ska ha en klass nu på morgon, sen blir det lite pill i receptionen och sedan måste jag faktiskt till Lindex.

Ikväll ska vi några tjejer ha lite mys. Kanske utgång, just nu är jag inte laddad. Men man kanske hinner ändra sig. (FÖRLÅT MALIN, bli inte arg).




Tvättning

Uppe 7, in med tvätten, ut med hunden och kaffe till Emelie.
Aaa, nu sitter jag i soffan och bara gör ingenting. Om 40 minuter ska jag ner till tvätten igen.
Börjar jobba 13.15 innan dess ska jag tvätta och bara vaa. Sova, mysa med Lazy, mysa med soffan och mysa i sängen.

Sedan måste vi vara på topp på jobb idag. men det är vi väl alltid...eller???

It's time

För att hoppa in i duschen och åka till jobb. Har en timma på mig, lite stressigt faktiskt, men vad ska man göra?? Inte sitta här kanske.

Idag har jajg varit duktig och städat hela lägenheten. Men det blir lika ner hårad direkt när våran lilla loppa springer runt och kliar sig hela tiden. Nu behövs bara lite dammsugning resten av veckan.

Fick precis världens härligaste sms. Alltid när denna mannen skickar sms så blir man så glad.

"Hej mina kära vänner. Imorgon tar jag ett steg närmare 30.
Detta vill jag givetvis fira med er.
Ni är välkomna till metropolen imorgon torsdag 19.30 för en
lättare fika och bra stämmning.
Hoppas ni kan komma!"


Jag känner verkligen för dej när jag vet hur lång tid det tagit för dej att skriva detta;)

KLART VI KOMMER!

Nu är det duschen!!!

Underbar morgon

NOT!
Det regnar och regnar. Inte ens min hund vill resa på sig och äta mat, då är det illa.
Idag ska jag göra en ordentlig städning av lägenheten så att man slipper det i helgen när man är ledig.
Jag hinner nog även med lite bus med Lazy.



Vänner är det bästa man kan ha!!!!



Tisdag Tisdag Tisdag

Typ världens längsta dag. Jag började jobba 09.00 och slutar 19.45. Och sedan var det bara att rusa iväg till träning, där jag och Malin är så jävla BÄST! Vi kickar asss!!

Nu sitter jag i soffan, har ätit mat och varit ute med hunden. Duschen väntar och sedan blir det lite vänner, jag länner att jag är värd det nu.



Människor säger att jag inte ska tänka så mycket. Det är jävligt lätt för andra att säga dom är inte i den sitsen jag är. Men jag kan inget göra och jag vet inget så varför vara ledsen, men varför ska jag hoppas och kanske sen bli JÄTTELEDSEN?? Så nu är jag bara blank, tänker ingenting mer än på dem jag älskar. Min Jens, mina vänner och familj. Människor tycker säkert att jag är jättefjantig med mina inlägg som varit nu. Men vänta tills den dagen ni kanske får höra samma sak! Ja, jag vet, inget är klart, men vad är det man brukar säga: OVISSHETEN ÄR VÄRST!!!

Tankarna på annat!

Nu sitter jag på jobb. Har varit hemma om och varit ute med busfröt och ätit lite lunch. Men nu är jag tillbaka, 5 timmar till sedan blir det dansaerobic.

Igår natt var en mycket jobbig natt. Det är svårt att inte låta tankarna glida iväg, jättesvårt. Men jag tänker inte ge mig, och jag vet inget än, bara kanske. Men med allt som ligger i arv i min släkt och speciellt med min mamma så kan man inte låte bli. Jag hoppas bara att jag är lika stark som mamma, åtminstone hälften så stark. DÅ KLARA JAG ALLT.


Nu kommer alla engelska barn och ska busa med oss i två timmar!


Jag vill inte...

 


Härlig fredag

Hann som sagt med två träningspass igår, inget var något jätte JIPPI. Men man fick göra av medlite engergi iallefall. Jag hann med att träffa Else också, supertrevligt. Vi har inte setts på jättelänge och det fanns mycket att prata om, vi är så jävla bra som tagit oss där ifrån, eller hur.

Sen åt jag och Jens en gos renskavspanna med pasta. Jens har varit världens underbaraste denna veckan och lagat all mat och gott har det blivit.

Nu har jag två dagar på jobb framför mig, hoppas allt bara flyter på. Ledig måndag och sedan lördag och söndag!!!
Två ynka dagar, det går fort, jag lovar, håll humöret uppe bara!

Längtar efter morgondagen

För då är jag ledig. Jag vill verkligen vara ledig, jättemycket. Jag ska sedan jobba både lördag och söndag så morgondagens ledighet är välkommen.

Imorgon ska jag träffa Else, en gammal kompis från skogarna som flyttade till Jönköping när jag flyttade till Malmö. Kontakten försvann lite, men nu har hon flyttat till Malmö för att plugga och då måste vi så klart träffas, så en sen frukost kommer det bli för oss. Sedan blir det träning på friskis, ett medelpass ska averkas.



Efter det blir det hem och träffa Malin A som jag inte träffat på jättelänge, LÄNGTAR JAG??? Eee jaaaaaaaaaaaaa!



Sen hör och häpna blir det ett träningspass till, då blir det ett danspass, TJOOHOOOO!


Imorgon känns det som om det blir att klä sig så här!...UUU

Nu ska jag gå ut med hunden!

YEEEES

INGEN HUVUDVERK! Idag kommer min mobil vara tillbaka, efter klockan 12. Innand dess mail och facebook för att komunicera med mig. Nu ska jag göra mig en god frukost sedan en promenix med LAZY.

Idag är det en hallv dag jobb och sedan hem till min älskade sambo och thaiwook. Vi kanske även har en lite nyopererad gäst också, vi får se!

RSS 2.0