"You are my everything"

Direkt efter jobb åkte jag till Entre tillsammans med Malin och Malin. Vi letade efter min nyårs klänning och jag hittade den.
Så är är allt klart:

  • KLÄNNING
  • HÅR
  • SMINK (provat)
  • SKOR
  • NAGLAR
Resten får fixas imorgon.

Efter Entre åkte jag och en av Malinarna till MOBILIA. Där hade ett skyltfönster exploderat p g a spänning i fönstret och en tjej hade fått allt glassplitter på sig, AJ AJ AJ säger jag. Det låg massa glas över allt och MASSA blod. Både jag och Malin blev nog lite förvånade över allt blodet. Vi trodde typ hon hade halkat och brutit en arm eller något när vi såg Ambulansen utanför. Men sen när vi kom in och såg allt blod fattade att det inte var grejen!

Nu ska jag göra mig klar för sängen och en god natts sömn!

-- EMELIE --

Varför denna stress??

Varför måste man springa ut ifrån affären bara för att det är December? Varför måste alla kläder ligga på golvet i affären bara för att det är December?

Försökte hitta en Nyårs klänning idag och jag hittade den. Men dragkedjan i sidan var sönder och jag fick ingen rabatt så jag hoppade över den. Men jag hoppas att den finns på ENTRE imorgon.

Snart kommer Malin och Malin hit. Ska bli så mysigt!

-- EMELIE --

It's so cold...

Det jobbigaste som kan hända på morgonen är att man får skrapa bilen, det är kallt och jobbigt.
Men det måste ju göras och annars ser man faktiskt ingenting.

Idag blir det en kortis dag på jobb. Sedan ska jag direkt iväg och hämta Jens och köra honom till vårdcentralen. Efter det ska vi till frisören och sedan till träningen. DET har jag glömt att berätta att jag numera jobbar som TAXI!

Får även en ny mobil idag, alltid trevligt. Hoppas det ska funbka lite bättre än min nuvarande. Jag har i och för sig älskat den, men det är dags att släppa taget.

Men det bästa med dagen sker ikväll. Jag ska få träffa mina TJEJER. Har saknat er så mycket!


God Jul och Förlåt

Hoppas alla har haft en bra JUL! Min har varit underbar. Träffat familjen och ätit god mat. Fina klappar fick man också! Fick SUPERFINA smycken av älsklingen, TACK!

Förlåt för dålig uppdatering, eller NOT. För jag har inte haft någon motivation till att skriva. Men nu är jag sugen igen och jag hoppas det håller i sig.
Förlåt till mina vänner för att jag varit en dålig vän, men ska bli ändring på de också. För jag älskar faktiskt er...och de får man faktiskt göra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag försöka hinna diska lite.

Sov gott!

-- E M E L I E --

Hemma

Sitter i soffan med varm choklad och en skinkmacka, UNDERBART!
Vi har varit ute på en lång promenad i kylen med den lilla hunden. Han känns så mycket mindre nu när jag har min bjässe hemma. Men han är riktigt SÖT.

Mamma och jag har skuttat fram och tillbaka i huset och försökt hitta vad vi ska ha med oss på resan imorgon.
Jag LÄNGTAR verkligen!!!


Nu bär det av...

Mot  Stockholm...AHHH. Ska bli så JÄVLA NICE!
Hoppas Hoppas att jag hinner träffa Malin innan!!!!!! VILL VILL VILL!


RSS 2.0