Rusk!

Igår när vi kom hem började våran hund att få ryckningar. Först i öron, sen nacke och sedan i mungipor och tassar. Hon bara låg på golvet och vi fick abolut ingen kontakt med henne. Hon bara låg och stirrade rak fram. Innan dess vid halv 6 tiden spydde hon upp all mat. Så för hennes eget bästa blir det bara hund mat. Många kanske tycker det är tråkigt och fjantigt. Men det är inte vi som uppfostratt henne det första året av sitt liv. Hon är inte van vid "vanlig" mat och massa stimm. Skälet till att hon betedde sig såhär var stress. Hon har inte varit ensam en ända sekund denna helgen. Hundar, männsikor, katter och massa god mat. Men det är bara att vänja henne, men vi ska ta i lite lagon potioner.

Nu är hon piggare, hon reagerar och följer med runt i lägenheten som hon brukar. Hon äter, kissar och bajsar. Inte lika "busig" men hon har lite sömn att ta igen.


Tänk när du får tillbaka all denna pälsen igen...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ska inte ge din hund mer än hund mat! IBLAND smaka på eran mat men hundar mår absolut inte bra av att få annan mat ( människo mat) varje dag :/ man tror att det e snällt men det är bara illa/synd för hunden! Torrfoder varjedag vill man ge den något extra finns det hundmat på burk! lycka till



/ Eva

2009-10-26 @ 23:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0